Συχνές ερωτήσεις

Εδώ θα βρείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις. Φυσικά για οποιαδήποτε επιπλέον απορία σας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6972900185. Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε.

Ερώτηση: Αν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ και επαγγελματικά, πώς μπορώ να ξεκινήσω;

Απάντηση: Εφόσον συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής, μετά την πρώτη παραγγελία σας, θα λάβετε δώρο το Aloe Start Pack με τα απαραίτητα έντυπα και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στο ξεκίνημά σας. Φυσικά θα έχετε πρόσβαση σε On line εκπαιδευτικό υλικό, σε LIVE σεμινάρια στο κανάλι μας στο Internet, δωρεάν είσοδο κάθε εβδομάδα για εκπαίδευση στα κεντρικά γραφεία μας και μια πρόσκληση για 2 άτομα ΔΩΡΟ για το πανελλαδικό συνέδριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ερώτηση: Πώς μπορώ να κερδίσω χρήματα; 

Απάντηση: Με την FOREVER μπορείτε να κερδίσετε χρήματα ως μέλος με 3 τρόπους: Παραγγέλνοντας προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή και μεταπωλώντας στους πελάτες σας στην τιμή του καταλόγου. Εγγράφοντας μέλη για να αγοράζουν τα προϊόντα τους σε προνομιακές τιμές όπου εσείς θα έχετε κέρδος από την παραγγελία τους. Εγγράφοντας συνεργάτες για να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα για να απολαμβάνετε μεγαλύτερο κέρδος. 

Ερώτηση: Αν γίνω μέλος, υπάρχει περίπτωση να μου ζητηθούν χρήματα για ανανέωση συνδρομής;

Aπάντηση: Όχι. Δεν υπάρχει καμία χρέωση εγγραφής, ούτε συνδρομή για να γίνετε μέλος της FOREVER. Το μόνο που πληρώνετε είναι τα προϊόντα που αγοράζετε σε τιμές μέλους.

Ερώτηση: Πρέπει να παραγγέλνω κάθε μήνα προϊόντα; 

Aπάντηση: Όχι. Δεν χρειάζεται να κάνετε παραγγελίες κάθε μήνα για να είστε μέλος. Μπορείτε να παραγγέλνετε προϊόντα όποτε εσείς τα χρειάζεστε.

Ερώτηση: Πρέπει να πουλάω προϊόντα για να μπορώ να αγοράζω με προνομιακές τιμές; 

Aπάντηση: Όχι, δεν υπάρχει καμία απαίτηση για πώληση προϊόντων από μέρους σας. Μπορείτε να αγοράζετε προϊόντα μόνο για προσωπική σας χρήση. Αν παρ’ όλα αυτά αποφασίσετε να πουλήσετε προϊόντα, τότε μπορείτε να κερδίσετε το δικαίωμα να αγοράζετε τα προϊόντα σε ακόμη πιο προνομιακές τιμές και να έχετε και επιστροφή χρημάτων σε μετρητά.

Ερώτηση: Μπορώ ως απλό μέλος να πουλάω προϊόντα αν θέλω;

Aπάντηση: Ναι, μπορείτε όποτε και αν εσείς θέλετε. 

Ερώτηση: Αν αποφασίσω αργότερα να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση με αυτά τα προϊόντα, μπορώ;

Aπάντηση: Ναι, μπορείτε, και εμείς θα σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι συγκεκριμένο, αλλά ίσως θελήσετε να μιλήσετε με το υπεύθυνο άτομο για εσάς ώστε να σας δώσει συμβουλές για το πώς να κάνετε ένα επιτυχημένο ξεκίνημα.