Πιστοποιήσεις Προϊόντων Forever

Είμαστε μέλος της PETA, της μεγαλύτερης οργάνωσης για την ηθική μεταχείριση των ζώων από τους ανθρώπους, που βεβαιώνει ότι ούτε τα προϊόντα μας ούτε τα συστατικά τους είναι αποτέλεσμα δοκιμών σε ζώα.

H Forever Living Products είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που έλαβε τη Σφραγίδα Έγκρισηςτου Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου (IASC) για τα υψηλά πρότυπα που πληρούν τα προϊόντα Αλόης της.

Έχουμε έγκριση Kosher που δίνεται σε προϊόντα που πληρούν ιδιαίτερα αυστηρά πρότυπα αγνότητας και ποιότητας για την Ιουδαϊκή Κοινότητα.

Η έγκριση από τον Γερμανικό Οργανισμό Kolner δίνεται σε όσα προϊόντα έχουν ελεγχθεί και έχουν βρεθεί αρνητικάσε παράνομες ή άλλες αναβολικές ουσίες και έτσι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή στην χρήση τους και από επαγγελματίες αθλητές.

Το ιδιόκτητο εργοστάσιο Forever Nutraceutical όπου παρασκευάζονται τα συμπληρώματα διατροφής μας έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις προϋποθέσεις του προγράμματος πιστοποίησης NSF (National Sanitary Foundation), ενός οργανισμού πιστοποίησης με τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας ανά τον κόσμο. Η πιστοποίηση επιβεβαιώνει πως το εργοστάσιο ακολουθεί τις σωστές πρακτικές για την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων των ΗΠΑ. Για την πιστοποίηση αυτή ελέγχονται όλα τα στάδια της παραγωγής, από το πρώτο έως και το τελευταίο, μέχρι και το τελικό προϊόν της παραγωγής.

Με την πιστοποίηση NSF for Sport, μια ακόμη προσθήκη που υποδεικνύει τη δέσμευση της Forever για άριστη ποιότητα,επιβεβαιώνεται ότι το εργοστάσιο Forever Nutraceutical ακολουθεί σωστές πρακτικές για την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων για αθλητές σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων των ΗΠΑ και επιπλέον πως στο εργοστάσιο δεν παρασκευάζονται, αποθηκεύονται, διανέμονται ή επεξεργάζονται ουσίες απαγορευμένες απότον Παγκόσμιο Οργανισμό Anti –doping (WADA).

Πιστοποιήσεις Διεθνών Προτύπων ISO που εγγυώνται την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιδράσεων στο περιβάλλον και τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η διάκριση της Ισλαμικής Κοινότητας της Καλιφόρνια πιστοποιεί την αποδοχή των προϊόντων μας και την πλήρωση όλων των απαιτήσεων της, αντικατοπτρίζοντας τα υψηλά πρότυπα της Forever και την προσοχή που δίνει στην καθαρότητα και στην αγνότητα, σε όλα τα στάδια παραγωγής και συσκευασίας

Τα προϊόντα μας έχουν την πιστοποίηση της Halal,σύμφωνα με την οποία, για να είναι αποδεκτά με τις κατευθυντήριες γραμμές της IFANCA (Ισλαμική Επιτροπήγια τα Τρόφιμα και τη Διατροφή στην Αμερική) δεν πρέπει να περιέχουν αλκοόλ ή αμφισβητήσιμα συστατικά ζωικής προέλευσης, ώστε να θεωρούνται πιστοποιημένα για κατανάλωση από τη Μουσουλμανική Κοινότητα.

Όλα τα διατροφικά προϊόντα της Forever φέρουν τον αριθμό πρωτοκόλλου γνωστοποίησης ΕΟΦ στις ετικέτες τους.

Όλα μας τα προϊόντα διαθέτουν 30 ημέρες εγγύηση ικανοποίησης και επιστροφής χρημάτων άνευ όρων για τους πελάτες μας.